2. Letné sústredenie KT NALÍ Budmerice

Liptov, Žiarska dolina
22. – 25. augusta 2013, Chata Kožiar

Pripomíname našim karatistom, že vo štvrtok 22. augusta o 7.30 hod odchádzame spred telocvične ZŠ Budmerice na spoločné sústredenie.
Vrátime sa v nedeľu 25.7. až vo večerných hodinách, nakoľko aj v tento deň máme ešte bohatý spoločný program. (Deti, alebo tréneri prezvonia rodičov, keď sa budeme blížiť k Budmericiam.)

Nezabudnite si vziať so sebou preukaz poistenca a ak užívate pravidelne lieky aj tie.
Na cvičenie je potrebné kimono, kto má aj klubové tričko, tepláky, tepláková bunda, tričká, tenisky, šortky, kto má chrániče na ruky a zuby.
Kto plánuje v nedeľu isť na svätú omšu nezabudnúť aj jedno slušné oblečenie.
Inak si vezmite, čo uznáte za potrebné (ponožky, papuče, pyžamo, šiltovka, osuška alebo uterák, zubná kefka, pasta, hygienické potreby, drobné spoločenské hry…).
Vreckové detí – netreba si brať veľa. Stravu i nápoje máte zabezpečené. Ak by sme si zorganizovali nejaký výlet, poplatky s ním spojené uhradíme z vyzbieraných peňazí. Materiál na opekačku tak isto. Kto sa bude chcieť previezť na koni počas výletu na salaš – minulý rok stál lístok na jednu jazdu 5 € – to si hradíte sami zo svojho vreckového.

Kto ešte neuhradil potrebné poplatky, nech si vyrovná svoje dlhy čo najskôr. Počas prázdnin sa stretávame každú stredu od 17.30 do 18.45 hod.

výkonný výbor KT NALÍ Budmerice

Share on FacebookShare on Google+