Štyria naši bojovníci na súťaži AKB

19.11.2016 sa štyria naši karatisti JURKO STRNA, ADAM UHROVIČ, LUKÁŠ PAVČO A MARTIN BENKOVSKÝ rozhodli, že si zmerajú sily s pretekármi združenými v organizácii AKB (Asociácia karate Bratislava) a vydali sa s trénerom Marekom do Viničného.

Jurko prvý zápas v kategórii kumite 8 – 9- ročných do 26 kg vyhral. Bol aktívny a podarilo sa mu niekoľko gyaku cuki.

V druhom zápase prehrával 0 : 2, ale vzchopil sa  6 sekúnd pred koncom viedol už 6:3. Bohužiaľ nasledovný trestný bod ho stál víťazstvo, nakoľko sa vyfauloval.

Adam bojoval, avšak natrafil na skúseného súpera, s ktorým prehral aj napriek snahe. V druhom zápase bol stav nerozhodný. Adam bol aktívnejší, čo sa bohužiaľ premietlo do nechcených kontaktov a diskvalifikovaniu. Adam súťažil v kategórii 8 – 9-ročných do 30 kg.

Lukáš prvý zápas v kategórii 8 – 9-ročných nad 34 kg vyhral, no  v druhom tesne prehral. V poslednom zápase o tretie miesto sa mu podarilo znova vyhrať, čím si vybojoval pekné tretie miesto.

Posledný bol Martin. Veľmi sa mu nedarilo, no napriek tomu sa mu podarilo získať tretie miesto. Dal si pekný darček k meninám, ktoré ešte oslávil aj v  kruhu najbližších.

Share on FacebookShare on Google+