MAJSTROVSTVÁ BRATISLAVSKEJ ÚNIE KARATE

DSC_0638

23. apríla 2017 sa štyria pretekári z klubu Karate tím NALÍ Budmerice vybrali na súťaž do Viničného. Z tejto súťaže sa dá vybojovať postup na Majstrovstvá SR. Tentokrát sa na súťaži stretlo 173 pretekárov zo 17 karate klubov Slovenska. Naši štyria bojovníci nastúpili v kategóri kumite – športový zápas.
Martin Benkovský si vybojoval 1. miesto.
Lukáš Pavčo 2. miesto.
Adam Uhrovič ukázal vo všetkých zápasoch veľkú chuť zvíťaziť a bol veľmi aktívny. V druhom a treťom zápase bojoval už s prehľadom a rozvahou, pričom nepoľavil v aktivite. Jeho 3. miesto je naozaj zaslúžené.
Jurko Strna skončil na 5. mieste.
Veľmi sympatické je, že všetci štyria naši reprezentanti preukazujú svoju túžbu po víťazstve veľkou aktivitou na zápasiskách. Potrebujú však zbierať cenné skúsenosti zo súťaží, ktorých zatiaľ nemajú veľa.
Martin Benkovský, Lukáš Pavčo a Adam Uhrovič postúpili na Majstrovstvá Slovenskej republiky, ktoré budú v máji 2017 v Košiciach. Jurko má ešte šancu sa na nominačku dostať.
Srdečne blahoželáme, chlapci. Ďakujeme rodičom za ich spoluprácu a ZŠ s MŠ Budmerice a Obecnému úradu Budmerice za pomoc a podporu nášho klubu.

sketch-1492952000191

Share on FacebookShare on Google+