2. LETNÉ SÚSTREDENIE KT NALÍ BUDMERICE

22.8. – 25.8.2013, ŽIARSKA DOLINA, CHATA KOŽIAR

V druhej polovici augusta sme sa vybrali tridsiati členovia karate klubu na štvordňové sústredenie do prekrásneho prostredia Žiarskej doliny. Bývali sme v troch chatách na lúke medzi stromami. Stravovali sme sa vo veľkej drevenej reštaurácii priamo v areáli.
Počas štyroch dní sme trénovali na trávnatých plochách dvakrát denne sebaobranné techniky a učili sa novú majstrovskú kata seipai. Na antukových ihriskách sme hrávali futbal, volejbal, v spoločenskej miestnosti ping-pong. Deti sa hrali aj na preliezkach pod stromami, na balvanoch v horskom potoku a v blízkom lese. Veľmi zaujímavý bol jedinečný výklad sprievodcu v banskej štôlni. Pri neďalekom salaši bol veľký areál s mnohými preliezkami, ktoré naše deti veľmi zaujali a jasné, že si ich všetky vyskúšali. Po večeroch sme hrávali na izbách spoločenské hry a dvakrát sme si opekali rôzne dobroty.
V nedeľu ráno časť výpravy navštívila nádherný historický kostolík a zúčastnila sa svätej omše.
V závere sústredenia sme vyhodnotili štvordňovú súťaž silné ruky, silné nohy a pevné brucho. Titul silné ruky v kategórii deti získal Vilko Moravčík a v kategórii dospelí Marián Bolla. Titul silné nohy deti získala Lenka Poláková a dospelí Braňo Lukačovič. Titul pevné brucho deti získala Katka Setnická a dospelí Marek Študenc.
Keďže celé sústredenie vládla super nálada, počasie nám prialo a opäť sme sa niečo nové naučili, plánujeme počas ďalších letných prázdnin naše tretie sústredenie, na ktoré sa už všetci tešíme.

Share on FacebookShare on Google+